Picturebooks

Doe inspiratie op!

Bekijk onze Picturebooks

Hier onder een aantal Picturebooks die u meer inzicht en informatie geven over de bloembollen die u bij ons kan aanschaffen. Bij de verschillende groepen in de boeken vindt u korte en algemene informatie; voor meer uitvoerige gegevens kunt u contact opnemen met ons, onze specialisten helpen u graag verder.

Klik op de cover op de Picturebooks te kunnen inzien.

Lelies

In dit boek zijn de lelies verdeeld in drie categorieën namelijk de lelies voor de snijbloementeelt, de potplantenteelt en voor gebruik in tuin of park. Opgemerkt dient te worden dat, afhankelijk van de gewenste plantlengte, ook een aantal korte snijlelies voor de potplantenteelt gebruikt kunnen worden.

Daarnaast dienen wij u erop te wijzen, dat, naast de lelies aangegeven als geschikt voor tuinbeplanting, de meeste lelies behorende bij de overige twee categorie voor dit doel ook gebruikt kunnen worden.

Narcis, Hyacint en Bijzondere Bolgewassen

Dit Picturebook Narcis, Hyacint en Bijzondere Bolgewassen is een aanvulling op de reeds bestaande serie Tulip picture- en Lily picturebook. In dit boek vindt u het gangbare assortiment narcissen, hyacinten en de voorjaars- en zomerbloeiende bijzondere bolgewassen.

Zomer Bloemen

Dit picturebook Summer Flowering Bulbs is een aanvulling op de reeds bestaande serie fotoboeken. In dit boek vindt u het gangbare assortiment zomerbloeiende bolgewassen. Bij de groepen Begonia, Dahlia, Gladiool, Iris en Zantedeschia vindt u een korte en algemene beschrijving over de herkomst en ontwikkeling, enkele kenmerken en de gebruiksmogelijkheden. Specifieke eigenschappen per cultivar zoals groeihoogte, plantdiepte en -afstand, geschiktheid voor snijbloem of potplant, bloeitijd en geur staan weergegeven in symbolen bij de foto’s.

Tulpen

Alle vermelde informatie is waargenomen onder Nederlandse klimaat- en groeiomstandigheden en alleen weergegeven indien ook daadwerkelijk bekend. De waarnemingen berusten op onderzoek en praktijkgegevens.