Over ons

Sam van Schooten B.v.

Hoe het begon….

Als je opgroeit tussen de bloemen en planten raak je ermee besmet zo was dat ook in mijn geval. Mijn vader had een bloemenkwekerij en als kleine jongen loop je dan al gauw mee.

Na de tuinbouwschool ben ik zelf begonnen met het kweken van bloemen en vaste planten. En vervolgens dan proberen je zelfgekweekte planten te gaan verkopen. Van het een komt het ander en zo ben ik begonnen met het leveren van een klein assortiment aan tuincentra, winkels en hoveniers.

Begonnen in een schuur van mijn vader en met mijn slaapkamer welke fungeerde als kantoor, was er een start gemaakt. Met weinig middelen en veel handwerk alles kweken en verpakken en dan zelf ook nog bezorgen. Met dank aan mijn ouders en trouwe klanten groeide mijn bedrijfje.

In 2002 verhuisde ik naar een nieuwe kwekerij aan de Torenlaan. Een mooie nieuwe kas en schuur, hiermee veranderde er veel. Genoeg ruimte voor koelcellen en machines en de eerste medewerkers werden aangenomen.

Nu 21 jaar later zijn we een team bestaande uit 20 medewerkers en hebben wij een modern bedrijf, wat zich heeft gespecialiseerd in het kweken en verpakken van planten en bloembollen om te leveren aan de specialist.

Met onze collectie bestaande uit meer dan 1500 verschillende soorten verpakte en losse bloembollen, planten en cadeau-artikelen, leveren wij nu in meer dan 15 landen onze producten.

Download onze Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden