Blue Label

De Blue Label kenmerkt zich door de grote hoeveelheid soorten. We hebben maar liefst 360 soorten beschikbaar. Tulpen, hyacinten, narcissen en nog veel meer soorten hebben wij leverbaar.

ontdek Blue Label
Dutch Premium

Exclusieve soorten tulpen vindt u in onze Dutch Premium Label. Een ruime selectie aan bijzondere tulpen soorten verpakt in een bijpassende verpakking met een exclusieve uitstraling.

ontdek Dutch Premium
Grootverpakking

Voor ieder wat wils! In deze categorie vindt u producten welke beschikbaar zijn in een grotere verpakkingseenheid. We hebben een groot aanbod in diverse verpakkingen; o.a. papier en netlon.

ontdek Grootverpakking
Bio Collection

Leef bewust en kies voor 100% biologische teelt. Draag uw steentje bij aan een gezond milieu en leefomgeving voor mens en dier en kies voor biologische bloembollen in uw tuin.

ontdek Bio Collection
Budget Label

Een vast assortiment waarin we de populaire soorten hebben opgenomen. De Budget Label bestaat uit 20 verschillende soorten verpakte bloembollen. Bekijk deze lijn en wellicht is dit wat u zocht.

ontdek Budget Label
Gift Items

Bloembollen krijgen op zich is al een cadeautje. In de categorie Gifts vindt u een groot aantal aan leuk verpakte bloembollen. Ideaal om weg te geven als bijvoorbeeld relatiegeschenk.

ontdek Gifts
Displays

Product & Presentatie in 1! Alle producten die u onder de kop Displays aantreft kunnen zo de winkel in. Ze zijn zo gemaakt dat het product op een professionele manier tentoongesteld wordt.

ontdek Displays
Presentatie

Laat uw product opvallen! Breng uw product onder de aandacht met een poster of banner. Dit is werkelijk een eyecatcher in uw winkel. Bekijk de soorten en maten aan presentatiemateriaal hier.

ontdek Presentatie
Losse Bollen

Alle soorten bloembollen, in verschillende maten en kleuren. Neem een kijkje in ons zeer uitgebreide assortiment. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neemt dan contact met ons op.

ontdek Losse Bollen
Sam van Schooten Bloembollen.nl

Sam van Schooten B.v. is een bloembollenbedrijf gevestigd in het hart van de Bollenstreek.

Met meer dan  20 jaar ervaring in het vak kunnen wij u onze kwaliteit en professionaliteit garanderen.

Van het land zo naar de klant! Van het kweken van de bloembollen tot het verpakken ervan, wij doen het allemaal.

Door onze veelzijdigheid en flexibiliteit zijn wij in staat om te kunnen voldoen aan de wens van zowel tuincentra, winkels en hoveniers.

leer ons kennen